Laden...

Ouders van Harrison zamelen maar liefst €40.000,- in voor Stichting EV@

Onze zoon Harrison kreeg in januari 2020 de diagnose Ewingsarcoom. De tumor zat in zijn linker kuitbeen, maar er waren ook kleine tumoren te zien op zijn scheenbeen en dijbeen. Hij was toen 10 jaar oud. Harrison heeft twaalf maanden chemotherapie gehad en een operatie om de tumoren en een ​​deel van zijn been te verwijderen. De behandelingen leken succesvol en Harrison werd schoon verklaard: in februari 2021 luidde hij op de bel voor het einde van de behandeling.

Helaas, na slechts 3 maanden nadat hij schoon was verklaard, bleek de tumor terug te zijn. Ondanks alle behandelingen die volgden (nog meer chemo en ook radiotherapie) bleken deze niet aan te slaan en hebben wij in oktober 2021 afscheid moeten nemen van onze lieve zoon. Harrison mocht maar 11 jaar oud worden… 
 
Ter nagedachtenis aan hem hebben wij besloten om geld in te zamelen voor Stichting EV@. In de hoop dat er beter en meer onderzoek gedaan kan worden naar deze zeldzame vorm van botkanker en zo de overlevingskansen van deze doelgroep vergroot zal worden!
 
Op 4 oktober 2023 is het 2 jaar geleden dat Harrison overleed ten gevolge van het Ewingsarcoom. Via familie, vrienden, collega’s (en andere vriendelijke mensen) hebben wij in naam van Harrison € 40.000 verzameld!!!
 
Zijn nalatenschap zal hopelijk andere kinderen helpen. 
 
We missen hem elke dag, zijn ster zal altijd aan de hemel schijnen.

English:
Our son Harrison was diagnosed with Ewing’s sarcoma in January 2020. The tumor was in his left fibula, but small tumors were also visible on his tibia and femur. He was 10 years old at the time. Harrison had 12 months of chemotherapy and surgery toremove the tumors and part of his leg. The treatments seemed successful and Harrison was declaredclean: in February 2021, he rang the bell for the end of treatment.

Unfortunately, just 3 months after being cleared, the tumor returned. Despite all the treatments that followed (more chemo and alsoradiotherapy), they did not work and we had to say goodbye to our boy in October 2021. Harrison was just 11 years old…

In memory of him we decided to raise money for Stichting EV@. In the hope that better and more research can be done into thisrare form of bone cancer and thus the chances of survival of others diagnosed with this will be increased!


4 October 2023 it will be 2 years since Harrison Harrison left us. Through family, friends, colleagues (and other kind people) we have raised € 40,000 in Harrison’s name!!!

His legacy will hopefully help other children.

We miss him every day, his star will always shine bright in the sky.

Delen:
Doneer nu