Secretaris

Mijn naam is Dick Laning. Ik ben 47 jaar en woon samen met Angelique Bergs in hartje Assen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als politieman in Groningen. Ik ben een directe collega van Sharrol Pattiwael en hij heeft mij gevraagd mee te werken aan het oprichten van Stichting Ev@.

Het verhaal van EVA. Wie kent het niet? Door het intense contact met Ellen, Sharrol en Eva, ben ik erachter gekomen, hoe ontzettend zwaar het is om een klein kind te verzorgen dat getroffen is door kanker. Waarbij in het geval van Eva dan ook nog eens een zeer zeldzame vorm. Ik begreep, dat er nagenoeg geen geld is voor gedegen onderzoek naar deze vorm van botkanker. Hierdoor is bij Ellen en Sharrol het idee ontstaan om een Stichting op te zetten om geld bij elkaar te krijgen teneinde wél de noodzakelijke onderzoeken te kunnen financieren.

Ik ben door Ellen en Sharrol gevraagd om de rol van secretaris op me te nemen. Nog voordat ze uitgesproken waren, lag er al een JA op tafel. Want ik heb een keus. Een keuze die Eva niet had, zij kreeg ‘gewoon en ongevraagd’ kanker.

Hoe geweldig zou het zijn om met behulp van onze Stichting minder kinderen / jong volwassenen het slachtoffer te laten worden van deze vorm van kanker? Ik ben tot op het bot gemotiveerd om te zorgen dat de Stichting een groot succes zal worden. Helpt u ook?